Het verleden op je bord
Besprekingen en interviews

Het verleden op je bordHet kookboek Het verleden op je bord is diverse malen besproken. Hieronder staan links naar besprekingen en interviews. Staat jouw recensie er niet bij, mail me dan even.

Recensie, Norbert Mergen. Mergenmetz, 4 december 2016.

Interview met Herman Stuijver. Weekblad Wijdemeren, 7 december 2016, p.7.

Recensie, Jonah Freud. In het Parool, 13 december 2016, p.43.

Recensie. Lauriekoek, 16 december 2016.

Recensie 'Historisch kookgenot', MariŽlla Beukers. I love Food & Wine, 22 december 2016.

Recensie 'De schatkist van de koninklijke Bibliotheek'. In Vision Magazine 30, winter 16/17, pp.26/27.

Kookboek van de maand januari 2017 bij Elle

Interview in rubriek 'Vandaar dit boek', Sofie Cerutti. In Trouw, 7 januari 2017, p.29.

Recensie 'Onze huiverigheid opzij zetten', Sam de Voogt. In NRC-Next, 9 januari 2017. Gevolgd door vier recepten op 10, 11, 12 en 13 januari.

Recensie Shyama in boekenland, 13 januari 2017

Recensie, Gereon de Leeuw. Gereons keuken thuis, 14 januari 2017.

Recensie, Vera Weterings. Hereditas nexus, 23 januari 2017.

Recensie. Foodies, Februarinummer 2017, p.9.

Recensie, Natasha van der Stelt, Hebban, 3 februari 2017.

Recensie, Jeanette Culinette, Kookboeken NWZ, 14 februari 2017.

Recensie, Onno Kleyn, de Volkskrant, 18 februari 2017 (achter betaalmuur).

Recensie 'Historische maaltijd'. In Hollands Glorie 2-2017 p.58.