{"id":2901,"date":"2011-06-13T22:15:32","date_gmt":"2011-06-13T20:15:32","guid":{"rendered":"http:\/\/coquinaria.nl\/?page_id=2901\/"},"modified":"2019-12-02T09:14:19","modified_gmt":"2019-12-02T08:14:19","slug":"melken","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/coquinaria.nl\/melken\/","title":{"rendered":"Geen kaas zonder melk"},"content":{"rendered":"

Introductie<\/a>,\u00a0Goudse kaas<\/a>,\u00a0Kruidenkaas<\/a>,\u00a0Verse kaas<\/a><\/span><\/small><\/p>\n

\"VerseDeze foto’s zijn gemaakt in 2002 op de biologische boerderij Villenue bij Montlu\u00e7on in Frankrijk. Daar waren melkkoeien en melkgeiten. Natuurlijk kun je ook van de melk van andere dieren kaas maken, zoals van schapen, kamelen en paarden.<\/p>\n

Hieronder staan twee korte fotoseries; eerst over het melken van koeien, daaronder over het melken van geiten. Klik op de navigatiepijl om naar de volgende foto te gaan.<\/p>\n

Koeien melken – Van weiland naar emmer<\/h2>\n

 <\/p>\n