Naar het overzicht van Tips & technieken
Aan de andere kant, voor mij hoeft niet elke puree glad te zijn. Een frambozensaus zoals voor Pêche Melba mag van mij best nog pitjes hebben.
Wat is een passe-vite?
Met een passe-vite of draaizeef kun je snel en makkelijk groente of fruit pureren. Pitjes en velletjes blijven achter in de zeef.
© Auteur
Meteen naar het recept Broden met pompoenpitten kun je tegenwoordig makkelijk kopen, maar het mooie…
Enige tijd geleden heb ik een opleiding tot gecertificeerd NT2-docent voltooid. Ik geef nu les…
Al eerder publiceerde ik op Coquinaria twee recepten uit het kookboek van Maurice Joyant, Le…
Na afloop van een uitgebreide maaltijd schenkt men nog steeds graag een digestief om de…
Als ik het goed zie op de kaart, is de hoofdstad van Senegal, Dakar, de…
Net als in 2018 en 2019 bij de WK's voor mannen en vrouwen, publiceer ik…
View Comments